24 augustus 2017 *Zomer-update*

Deze zomer is er niet stil gezeten op dressuurstal Feitsma & Van Hall. Zo is de driejarige Jamaica (voorheen Jesperado van de hengst Desperado) goedgekeurd voor het KWPN. Deze hengst hebben Hergen en Klaas-Jan in mede-eigendom met Stal Henswoude en Trainingsstal Witte-Scholte. Op dit moment doet hij het hartstikke goed bij Jeroen Witte en Emmelie Scholtens. Jamaica wordt getraind met oog op de jonge paardencompetities volgend jaar.

Jesperado 1

 

 

 

 

 

 

 

De afgelopen periode zijn er weer heel wat klanten blij gemaakt met paarden die aangeschaft zijn bij Hergen en Klaas-Jan. ‘Het is altijd weer een uitdaging om een goede match te vinden, maar dit geeft dan ook weer veel voldoening’, kijkt Hergen tevreden terug. Ook een fijne en talentvolle vierjarige Dreamboy-nazaat heeft in Amerika een ambitieuze ruiter gevonden.

Gelukkig staan er ook weer een stel driejarige onbeleerde paarden te trappelen om aan het werk te gaan. En heeft Hergen de voor het Duitse stamboek ZfDP goedgekeurde hengst Love for You (v. Lord Leatherdale) te rijden. Al eerder reed Hergen met deze bonte hengst succesvol op ZZ-Licht niveau. De hengst zal binnenkort terug komen van zijn dekdiensten en dan zijn de peilen gericht op de Subtopwedstrijden.

Als jurylid was Hergen het afgelopen NK aanwezig om de jeugdrubrieken te beoordelen. Natuurlijk ook heel leuk en uitdagend om te doen. Tevens verzorgt Hergen de bijscholingen voor de juryleden in het noorden van Nederland.

Dressuurstal Feitsma & van Hall


Jinswalde 7 www.feitsmavanhall.nl Feitsma: 06- 10 93 85 60
8495 HA Aldeboarn info@feitsmavanhall.nl van Hall: 06- 53 84 74 50
Ontwikkeld door Nickie Brekelmans